کیک میوه‌ ایِ بدون شکر
نوشته شده توسط : ali
مخلوط میوه به این کیک طعم و مزه مطلوبی داده و نیز موجب شیرینی می شود, در نتیجه دیگر نیازی به اضافه نمودن شکر نیست.
 
مواد لازم:
 
     کره, سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده: 150 گرم
     آرد معمولی: 350 گرم
     بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
     پودر ادویه مخلوط: 1 قاشق چای خوری
     برگه زردآلو, خرد شده: 75 گرم
    خرمای خشک, خرد شده: 75 گرم
     گیلاس شکری, خرد شده: 75 گرم
     کشمش: 100 گرم
     شیر: 125 میلی لیتر
     تخم مرغ, زده شده: 2 عدد
     پوست رنده شده پرتقال: 1 عدد
     آب پرتقال: 6 قاشق غذاخوری
     عسل: 3 قاشق غذاخوری
 
 
کیک میوه ای بدون شکر
 
طرز تهیه:
 
1. قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
 
2. آرد , بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.
 
3. کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.
 
4. زردآلو , خرما , گیلاس شیرین , کشمش را با شیر , تخم مرغ زده شده , پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.
 
5. عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود . مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.
 
6. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید , مواد به آن نچسبند.
 
7. قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.
 
توصیه سرآشپز:
 
جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای , می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید.



مطالب مرتبط




:: بازدید از این مطلب : 1094
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 فروردين 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: